Încă din anul 2003, compania ELECTRO ALFA se remarcă prin calitatea serviciilor și produselor livrate clienților atat pe plan național cât și pe plan internațional. Compania vizează dezvoltarea continuuă și atingerea excelenței prin performanță, iar eforturile echipei sunt reflectate în succesul clienților săi.

Personnel working in ships engine room


ELECTRO ALFA vă stă la dispoziție prin lucrări de proiectare și execuție a instalațiilor electrice de joasă tensiune, lucrări de execuție și reparații de instalații de acționări și automatizări electrice, dar și montaj de instalații și echipamente industriale. Mai mult decăt atât, drept garanție a calității, compania vă stă la dispoziție prin lucrări de intervenție și întreținere periodică a lucrărilor executate sau a celor deja existente. Profesionalismul oferit, calitatea ridicată a produselor și lucrărilor executate și disponibilitatea angajaților ELECTRO ALFA fac din această companie un aliat de nădejde în atingerea succesului dumneavoastră.


Portofoliul de produse comercializate de compania ELECTRO ALFA include cabluri electrice, materiale și echipamente electrice aparținând unor branduri care se remarcă prin calitate și performanță: Philips, Gewiss, Eaton, Abb, Schneider, Obo Betterman, Romcab, Schrack, Siemens, Scame, Finder, Kopos, Klauke, Elba, Massive, Cablel, Legrand, Omron etc.