Misiune
Asigurăm atingerea excelenței de către clienții noștri prin oferirea de soluții personalizate, produse de înaltă calitate și servicii de întreținere și exploatare a echipamentelor și instalațiilor electrice.rsz_act4

Viziune
Electro Alfa va deveni, până în anul 2020, lider pe piața serviciilor de întreținere și exploatare a echipamentelor și instalațiilor electrice din Transilvania, contribuind activ la creșterea performanței clienților săi.

Valori
1. RESPONSABILITATE pentru a duce la bun sfârșit proiectele demarate, pentru calitatea oferită și serviciile prestate;
2. PLUS VALOARE aduse diverselor sectoare ale economiei (automotive, medical, industrie solară, feroviar ș.a.) prin soluții viabile, cercetare și studii avansate;
3. PROFESIONALISM prin natura muncii prestate, etică și deontologie, specialiști de elită și tehnologii de ultimă generație;
4. DEVOTAMENT demonstrat pentru performanța clienților și partenerilor;rsz_servicii3

Obiective
1. Compania își propune ca până în 2017 să își extindă și mai mult activitatea în domeniul producerii, dezvoltării și echipării tablourilor electrice, pentru a putea oferi astfel o paleta variată de servicii de înaltă calitate clienților și colaboratorilor săi.
2. ELECTRO ALFA vizează optimizarea utilizării resurselor disponibile, astfel încât să respecte principiul „Just in time” – caracteristic eficienței și eficacității crescute în ceea ce privește activitatea desfășurată.
3. ELECTRO ALFA vizează, pe termen lung, îmbinarea scrupuloasă a intereselor curente de asigurare a veniturilor cu interesul de dezvoltare și consolidare a poziției firmei pe piața națională.
4. ELECTRO ALFA își va îmbunătăți și consolida imaginea pe piața națională prin desfășurarea a numeroase activități promoționale, conform strategiei promoționale actuale.
5. Compania vizează consolidarea realțiilor cu clienţilor existenți și existenderea bazei acestora prin managerierea eficientă a punctelor tari și punctelor slabe caracteristice firmei, prin analiza oportunităților de dezvoltare și prin acțiunile implementate pentru a face față amenințărilor care provin din mediul extern.